Johannes skulket skolen for å drive med det han elsker!

Johannes Zuidhoek Sundby (22 år) er en prisvinnende filmfotograf og daglig leder i Josu Media AS.

Josu Media er et ungt og innovativt filmselskap som spesialiserer seg innen reklamefilm, eventfilm og drone. Med base i Narvik og Oslo har Josu til den dag i dag levert tjenester for Tour de France, Microsoft, Forsvaret og TV2 for å nevne noen.

Selve brandet Josu har vært en langvarig prosess, men det har ikke alltid vært slik det er den dag i dag. Det hele startet med underholdningsvideoer av Johannes som barn og ungdom som filmet seg selv gjøre morsomme challenges eller vlogs til youtube. Da hans planer opprinnelig var å bli byggeingeniør tok det en brå vending 6 måneder inn som lærling. Pakket sakene, sluttet og få måneder senere startet på påbygging på Frydenlund. Skoleåret ble ikke slik som antatt. Da navnet om Josu Media spredde seg og filmforespørsler økte førte det til mange timer “skulket” for å kunne gjennomføre oppdrag. Mot slutten av skoleåret og et såvidt bestått semester måtte han ta valget om videre skolegang på universitet eller gjøre det man virkelig elsket, å produsere film. Han fulgte hjertet og har aldri sett tilbake siden.

Johannes viktigste motto er at ingenting er umulig, og så lenge du har trua på deg selv og produktet ditt kan du få til hva som helst.