Gründeren Kai Stiberg kommer til Skaperkraft

Kai måtte akseptere sin første konkurs som 7-åring. I en oppvekst hvor gode relasjoner og resultater var fokus fikk han oppleve sitt første møte en investor som ikke ville støtte med mer penger til sitt prosjekt, sin far.

Med røtter fra Skjomen, rett utenfor Narvik, startet golfentusiasmen da besteforeldrene lot Kai prøve seg på driving rangen som barn. Noen hundre  10,- kroninger/polletter senere var golfinteressen etablert.

Allikevel var det ikke før norskvietnameseren fra trøndelag skulle bli vant til mørketider og midnattsol som 15-åring at interessen virkelig slo til.

EAGL Technologies er et golf teknologiselskap som tilbyr en tjeneste laget av og for golfere. Vi forenkler golfbilopplevelsen for golfklubber og golfspillere, og er først ut i verden med å tilby denne type totalløsning for golfbransjen.

Idag har selskapet 8 ansatte og et større team rundt som er med på sine måter for å hjelpe til.

Tjenesten er enkel å skalere. Programvare og app krever ingen fysisk logistikk, og smartboksen er på størrelse med en fyrstikkeske, noe som gjør det enkelt og kostnadseffektivt å sende til alle verdens hjørner. EAGL mottar en prosent av utleiesummen, og forretningsmodellen er positiv for både EAGL og til kundene.

Potensialet er enormt, og det leies golfbil for flere milliarder årlig på verdensbasis.

Norge er et relativt lite marked for golfbil, og EAGL er derfor helt avhengig av å skalere internasjonalt.

Man trenger ikke se lenger enn til våre naboer i Sverige og Danmark for å finne seks ganger så mange golfbiler som i Norge.

Det største potensialet ligger i Europa, USA og Australasia, og EAGL er allerede i gang med planlegging av satsning i strategiske markeder internasjonalt.

EAGL har verdensmarkedet som målsetning, men satser på å lykkes i det Skandinaviske og Europeiske markedet i første fase.